Heti akciónk! arrow Miért napelem?
11 jó ok, amiért érdemes a napenergia hasznosítás mellett dönteni PDF Print E-mail
There are no translations available

 1. Napelem rendszer alkalmazása bárhol lehetséges, környezetbarát módon villamos energiát termelhetünk az addig kihasználatlan tetőfelületek beépítésével.

 2. A hálózatra kapcsolt napelem rendszerek telepítését az állam egyrészt pályázatokkal, másrészt kötelező Zöldenergia átvételi - visszatáplálási - árral támogatja.

 3. A fotoelektromos napenergia rendszerek egy olyan innovatív technológiát képviselnek, amely igen gazdaságos és alternatíva a hagyományos energiahordozók mellett, használatával csökken a CO2 és egyéb szennyezőanyagok kibocsátása, javítja életminőségünket.

 4. Napelem rendszer telepítését követően karbantartásra nincs szükség, nincsenek mozgó alkatrészek, a napelem modulok teljesítménye állandó és stabil.

 5. Mindkét technológia, a monokristályos, ill. polikristályos napelemek egyaránt kimagaslóan hosszú - 25 év - garanciaidővel rendelkeznek.

 6. A napelem rendszerek moduláris felépítésének köszönhetően az egyéni igényeknek megfelelően rugalmasan tervezhetők, ill. minden esetben az egyéni fogyasztáshoz mérten lehetőség van a műszaki és költség szempontból legideálisabb megoldás megtalálására.

 7. Az energia termelése decentralizáltan történik, így minimalizálva az energiaszállítási veszteségeket.

 8. A napelemes rendszerek alkalmazása ösztönzi energiatudatos gondolkodásunkat, amely javítja saját energiafelhasználási szokásainkat.

 9. A hálózatra kapcsolt napelemes rendszerben a visszatáplált energiát, oda-visszamérővel mérjük, így lehetőség van arra, hogy a nyáron megtermelt energia többletet télen hasznosítsuk, amennyiben a helyi áramszolgáltatóval szerződést kötünk. Hőenergiát termelő napkollektorok esetén ilyen lehetőség nincs.

 10. A Nap energiája egy kifogyhatatlan, biztonságos energiaforrás, amely évmilliók óta folyamatosan rendelkezésre áll.

 11. A napenergia ma már mindenki számára elérhető, kiforrott csúcstechnológia, amely csökkenti villamos-energia költségeket és az áramszolgáltatónak való kiszolgáltatottságot.

 
© 2018 Napelem, napelemes rendszerek tervezése, szállítása, kivitelezése